tehoperintä

Parasta kotimaista perintää vuodesta 1977

Perimme saatavanne!
Se on työtämme ja sen me osaamme.

Kuluttaja- ja yritysperintä, trattaperintä, oikeudellinen- ja
konkurssiperintä, ulosotto- ja jälkiperintä

Maksuton

Helppo

Tehokas

Ulosotto ja lakipalvelut asiantuntijoiden toimesta

Lakipalvelut

Tehoperintä Oy tarjoaa myös ulosotto- ja lakipalvelut yrityksille. Meiltä saat lakipalvelut muun muassa riitautettujen saatavien selvittyksissä, niihin liittyvissä neuvotteluissa ja riitoihin perustuvissa oikeudenkäynneissä.

Lakipalvelumme ovat erikoistuneet tehokkaaseen saatavien varojen perintään. Saatavat, joista asiakas on toimittanut reklamaation, ovat riitaisia saatavia

Perintälain mukaan riitautettujen saatavien perintää ei voida jatkaa kirjeperinnällä vaan perintätoimet tulee viedä lakimiehen käsittelyyn. Hoidamme lakipalvelut tehokkaasti ja vankalla osaamisella riitautettujen saatavien selvittämisessä ja kotiuttamisessa.

Toimeksiannon jälkeen lakipalvelut aloitetaan tilanteen kartoittamisella ja selvittämällä, onko asiaa mahdollista hoitaa sovinnolla. Sovintoneuvotteluiden lisäksi hoidamme saatavien oikeudelliseen perintään liittyvät prosessit ja laadimme kaikki oikeudenkäyntiin liittyvät asiakirjat.

Ulosotto

Tehoperintä Oy tarjoaa ulosottopalvelut yrityksille. Ulosotto, eli maksuvelvoitteen täytäntöönpano edellyttää tuomioistuimen tuomiota. Ulosotto on erityistäytäntöönpanon yleisnimitys ja ulosoton tärkein muoto on rahamääräisen velvoitteen täytäntöönpano.

Jos velallisella ole rahaa, voidaan häneltä ulosmitata muuta omaisuutta. Ulosotossa ulosmitattu tavara myydään tavallisesti julkisella huutokaupalla tai pakkohuutokaupalla, josta saadut rahat käytetään velkojen maksuun.

Mikäli velallinen todetaan ulosotossa varattomaksi, on seurauksena maksuhäiriömerkintä. Velkaongelmien ennalta ehkäisemiseen on olemassa kunnallinen velkaneuvontamenettely. Tehoperintä auttaa ulosottotapauksissa ja ulosottoneuvonnassa.

Perintätoimisto

tehoperintå logoteksti clear

Sibeliuksenkatu 18
04400 JÄRVENPÄÄ
Kotipaikka Helsinki
Y 0126519-0

info@tehoperinta.fi

Puhelin: (09) 280 455
GSM 0500 461555

soita
AVAINLIPPU